Basis Project Control (BPC)

Basisopleiding Project Control

De tweedaagse Basis Project Control (BPC) gaat in op de uitdagingen rond het beheersen van projecten.

Het biedt een gedegen kennismaking met het vakgebied Project Control en leert hoe je jouw invloed op managementbeslissingen vergroot en actief meedenkt over het projectdoel en projectresultaat. Je gaat naar huis met concrete en praktische handreikingen om jouw projecten binnen je organisatie in control te houden.

PCO Kennis heeft voor deze cursus een samenwerking met NiVE

Zoek je meer verdieping & verbreding? Onze Post-hbo opleiding Project Control is een goed vervolg. Na het volgen van de Basis Project Control, krijg je ook nog eens vrijstelling op enkele modules! Bekijk hier dan onze andere opleidingen.

Middag/avond cursus

van 14:00 tot 21:00 uur

Nederlands

Studiemateriaal: Nederlandstalig

Programma ​

Wat is het verloop van deze opleiding?

Deze cursus bestaat uit twee dagen. Met behulp van een integrale praktijkcasus schrijf je met de groep een project control plan.

De verschillende uitwerkingen worden klassikaal besproken. De docent beschrijft vervolgens uit eigen ervaring de manier waarop het project is uitgevoerd.

De volgende onderwerpen komen aan bod: 

Bekijk hier de video van de opleiding

Waarom de Opleiding Project Control (OPC)?

OPC tijdlijn overzicht

Wat is het verloop van deze opleiding?

Start van de opleiding
Heb je jezelf ingeschreven? Gefeliciteerd, je hebt een belangrijke stap ondernomen in je carrière! Een van de opleidingsmanagers neemt contact met je op en je ontvangt alle informatie die je nodig hebt, inclusief toegang tot de e-learning omgeving waar alle lesstof klaarstaat.
Volgen van lessen
Tijdens je eerste lesdag ontvang je een map waar je al je lesstof in kunt bundelen. De leslocaties zijn makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer & auto en zijn modern en gezellig. Alle lessen worden verzorgd door topdocenten die ieder specialist zijn in hun eigen vakgebied. Je kunt hier al je vragen uit jouw project praktijk stellen.
Examen afleggen
Het is zover. Je hebt het volledige programma gevolgd en nu is het tijd om de laatste stap tot officieel gediplomeerd projectcontroller te maken. Het examen maak je online in de e-learning omgeving. Na het maken van het examen krijg je direct de uitslag te zien.

Er is mogelijkheid tot het maken van een herexamen.
Gediplomeerd projectcontroller
Ben je geslaagd? Van harte gefeliciteerd! Je krijgt je diploma per post toegestuurd. Een waardevol, door het bedrijfleven gewaardeerd, document.

Praktische informatie

Referenties

Laurian Jongejan van Medical Research

Addie Joosse van GoConnectIT

Wilfred Pelkman van Qirion

Ruben Willems van Boskalis

Ruben Willems van Boskalis