Coaching

Projecten worden ontwikkeld vóór mensen en dóór mensen. Projectenwerk is mensenwerk. Een projectcontroller moet meer dan wie ook effectief kunnen communiceren. Sociale antennes zijn noodzakelijk en op de juiste momenten de innerlijke kracht kunnen mobiliseren om op te treden.
Tijdens coachingssessies gaat het over jou als individu. Een grotere zelfkennis vergroot de effectiviteit van jouw communicatie en bewegingsvrijheid. Soms gaat het over het geweten en ethische dilemma’s. Over contact maken en communiceren. Over kwaliteiten, valkuilen en hun herkomst. Over samenwerken, weerstanden en hoe deze te gebruiken om vooruit te komen.

Persoonlijke ontwikkeling

Coaching levert meer voordelen dan denkbaar is

In projecten is  goede samenwerking en communicatie tussen alle
betrokken mensen de meest cruciale factor voor het slagen of mislukken. Als projectcontroller werk je tussen het project en de organisatie in een dynamische en soms onzekere context. Iedere dag wordt je geconfronteerd met (professionele) dilemma’s, tegengestelde belangen, assertiviteit en weerstand.

Er wordt een groot beroep gedaan op jouw communicatieve
vaardigheden en op de mate waarin je kunt afstemmen op anderen en op wisselende situaties. Dit vraagt veel van jouw persoonlijke vaardigheden. Steeds zal je keuzes moeten maken en accenten moeten kunnen aanbrengen in je eigen houding en gedrag. Het is belangrijk dat je kunt reflecteren op jezelf en op situaties. Als je een stap wilt maken in jouw verdere ontwikkeling dan is, naast het leren van vakkennis, ook een grote bereidheid om aan jezelf te werken nodig. Sterker nog; het is essentieel dat je deze kant van jezelf exploreert en ontwikkelt. Een goede projectcontroller is een iemand die DE WIL heeft om zichzelf te ontwikkelen in de relatie tot andere mensen.

Kwaliteitserkenningen

EMCC Logo Coaching
Belbin Logo Coaching PCO Kennis
Nobco Logo Coaching PCO Kennis
Insights Discovery Logo Coaching PCO Kennis
Logo NVTA Coaching PCO Kennis

Ont-wikkeling

Om je gelukkig te voelen in je werk en het maximale uit je talenten te halen is het belangrijk dat je tijd en aandacht besteedt aan de diepere, vaak onbewuste lagen in jezelf. Als je jezelf beter leert kennen en waarderen kom je steviger in je schoenen te staan en val je minder vaak terug in valkuilen en ongewenste patronen. Je leert samen te werken met alle soorten mensen en waar nodig grenzen te stellen en te respecteren. Je ontwikkelt meer begrip voor zowel jezelf als anderen, waardoor interactie soepeler zal verlopen en minder energie zal kosten.

Persoonlijk coaching traject

Alle 1 en 2-daagse cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling vind je op onze website. Deze trainingen bieden we ook  aan als individuele coaching trajecten, waardoor je nog effectiever aan jouw persoonlijke ontwikkelpunten kunt werken in de vertrouwde en prettige omgeving. Wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Stel deze via onze contact pagina.

IJsberg model Coaching PCO Kennis

Marjan Kemperman

Je hoeft niet het hele trappenhuis te kunnen zien, neem gewoon de eerste stap...

Onze coach Marjan Kemperman weet wat het is om projectcontroller te zijn. Zij heeft in de afgelopen jaren al meer dan 500 projectcontrollers, financials en directeuren gecoacht.  Zij is breed geschoold, gecertificeerd en zeer ervaren. 

Op haar eigen website vind je alle nodige informatie om Marjan Kemperman beter te leren kennen, te lezen over haar kwalificaties en recensies van voorgaande klanten.

Marjan Kemperman voor coaching PCO Kennis

Geinteresseerd in team coaching?

Want het goed functioneren van een team is essentieel voor succes.

Heb je een vraag?

Sta in direct contact met Marjan Kemperman

Marjan Kemperman coaching PCO Kennis
Marjan Kemperman